Incentive utazás

Az utazás a legjobb ösztönző forma, mely a résztvevők számára felejthetetlen értékeket képvisel. Olyan juttatás, amely a teljesítménymutatókat emeli meg.
A teljesítménynövekedés azonban nem az egyetlen fontos megtérülése az ilyen fajta ösztönzésnek. A hibátlanul megtervezett és profi módon lebonyolított, személyre szabott incentive utazás nem csak a csapatszellemet építi, hanem a lojalitást is növeli azáltal, hogy elég időt biztosít a vezetőség és a munkatársak közötti kapcsolatépítésre. Incentive utak esetében cégünk egyik vezetője mindig Önökkel tart, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat azonnal orvosolni tudjuk.

 

Mivel a cégek elsődleges és legfontosabb erőforrása a jól képzett és elégedett munkaerő, a szervezet üzleti sikere múlhat azon, hogy egy csapat jókedvűen és hatékonyan tudjon együttműködni mind egymással, mind a partnerekkel. A megkülönböztetett bánásmód már a vendég érkezésekor, fogadásakor elkezdődik és végigkíséri a tartózkodását. Egy olyan utazás, ahol a kalandoknak és uticéloknak csak a képzelet szabhat határt.
Győződjön meg személyesen szolgáltatásunk magas színvonaláról.
Várjuk hívását, e-mail üzenetét vagy keressen fel irodánkban személyesen.